KAYSERİ / KOCASİNAN - Osman Ulubaş Sümer Anaokulu

May

Okulumuz öğrencilerine yönelik 3 - 4 - 5 Haziran 2024 tarihlerinde ödüllü Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenecektir. Turnuva için belirlenen; Koridor Oyunu, Sumo - Abalone Oyunu ve Piramit Oyunu'dur. Oyun kurallarını bilen her öğrencimiz belirlenen bu üç oyundan istediğine veya hepsine müracaat edebilir. Tüm öğrencilerimizi turnuvaya katılmaya bekliyoruz.

ÖDÜLLER:

1. Ödülü: Rondo Vario Oyunu + Madalya + Dondurma

2. Ödülü: 3D Sihirli Küpler Oyunu + Madalya + Dondurma

3. Ödülü: Şeklini Bul Oyunu + Madalya + Dondurma

Nis

24 - 25 - 26 Nisan 2024 tarihlerinde 100. Yıl Kocasinan 23 Nisan Çocuk Şenlikleri: Kocasinan Belediyesmiz ile Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa 100.yıl Kocasinan 23 Nisan Çocuk Şenlikleri kapsamında; Osman Ulubaş Sümer Anaokulumuz olarak 25 Nisan 2024 Perşembe günü 10:30 - 13:00 saatleri arasında öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz programda yer almıştır. Çoşkulu ve eğlenceli geçen şenlikte emeği geçenlere ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı sevgi ve coşku ile okulumuz bahçesinde kutladık.

Nis

Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek, Kocasinan Kaymakamımız İlhan Abay, Okulumuzu Yaptıran Hayırsever İş İnsanı Osman Ulubaş, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürümüz Bahameddin Karaköse ve Kocasinan Milli Eğitim Müdürümüz Adnan Göllüoğlu bugün okulumuzu ziyaret ettiler. Ögrencilerimizin halk oyunları gösterisini izleyip, öğretmenlerimizle sohbet ettiler.Gösterdikleri ilgi ve alâka için teşekkür ederiz.

OKUL FOTO